O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei, printre care se numără şi două femei însărcinate, au fost rănite, în această dimineaţă, în urma unui accident deosebit de grav care s-a produs pe A2, pe sensul de mers Constanţa Bucureşti.

Mai exact, un autocar în care se aflau doi şoferi, dar şi şapte pasageri, a lovit din spate un TIR, după care a ricoşat violent într-un parapet. De asemenea, traficul a fost blocat în urma impactului violent. Potrivit news.ro, accidentul a avut loc în jurul orei 5.30, la kilometrul 68 al autostrăzii Bucureşti-Constanţa, unde un autocar în care se aflau doi şoferi şi şapte pasageri a lovit din spate un autotren, apoi a ricoşat în parapet.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, şoferul de rezervă al autocarului a murit, iar trei femei dintre cei şapte pasageri au fost rănite.

Bărbatul mort a fost scos dintre fiarele contorsionate ale autocarului de către echipajele de descarcerare ale ISU Călăraşi. Cele trei femei, dintre care două sunt gravide, nu au suferit răni grave, însă medicul a luat decizia ca ele să fie transportate la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti.

La locul accidentului s-au deplasat nouă echipaje de intervenţie, între care echipaje SMURD de la detaşamentele de pompieri Lehliu Gară şi Dragalina, dar şi din Bucureşti, echipaje de descarcerare şi de stingere de la ISU Călăraşi şi echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Călăraşi.

 

Sursa: Cancan