Dupa ce ani de zile, nu s-a mai petrecut asa ceva in zona, joi dupa-amiaza, un barbat de 64 de ani, care iesise in spatele curtii invecinate cu padurea de pe Tampa, a fost prins de un urs, care l-a ranit grav la gat.

Barbatul a avut mare noroc ca era insotit de cainele sau. Hartuit, ursul si-a abandonat prada si s-a refugiat in padure. Omul, ranit grav, a apucat sa se intoarca pe picioarele lui pana in curte, unde s-a prabusit, epuizat. Un vecin l-a observat si a sunat imediat la 112.

Barbatul are traheea fisurata si va fi operat, a confirmat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, dr. Gabriela Chitea.

‘Dupa evaluarea barbatului, medicii au confirmat ca are traheea fisurata. A fost intubat si va intra in sala de operatie. Vom vedea care va fi starea de sanatate dupa operatie„, a precizat sursa citata.

Cei care locuiesc pe aceeasi strada cu barbatul sunt ingroziti. Spun ca ursul a dat tarcoale in ultimele zile si ca miercuri noapte cainii au latrat in continuu, probabil pentru ca simteau salbaticiunea in apropiere.

In aceste momente, reprezentantii regiei care administreaza padurea de pe muntele Tampa sunt la fata locului si ancheteaza incidentul.

 

Sursa: StirileProTv