Faptele grave de violenţă în care au fost implicaţi fiul şefului Ligii de Fotbal şi iubitul Renatei, Marco Calu, acum vă prezentăm primele imagini cu victima acestora, la scurt timp după ce a fost lovită cu bestialitate, cu ciocanul de şniţele!

Imediat ce mai mulţi membri ai clanului Calu, printre care şi iubitul Renatei Ghorghe, Marco, dar şi fiul şefului Ligii de Fotbal, Mario Iorgulescu, au fost ridicaţi de mascaţi şi duşi la audieri.

Marţi, locoteneţii clanului ”Calu” au fost ridicaţi de mascaţi
Marţi, locoteneţii clanului ”Calu” au fost ridicaţi de mascaţi

Mai mult decât atât, victima locotenenţilor clanului Calu a acceptat să povestească momentele groaznice prin care a trecut.

Amănuntele şocante din spatele faptelor de violenţă extremă comise de membrii clanului Calu sunt însă departe de a se fi epuizat. Aceasta este prima fotografie cu bărbatul tocat în bătaie de interlopi, împreună cu Mario Iorgulescu. În urma bătăilor crunte, bărbatul a rămas fără cinci dinţi şi a suferit şi alte traume!

Victima a fost lovită cu sălbăticie, peste faţă, cu ciocanul de şniţele. Dragoş a rămas fără cinci dinţi.
Victima a fost lovită cu sălbăticie, peste faţă, cu ciocanul de şniţele. Dragoş a rămas fără cinci dinţi.

Ce s-a întâmplat însă, mai exact, în noaptea de 5 spre 6 iunie? Procurorii şi poliţiştii au pus cap la cap firul evenimentelor, coroborând declaraţiile victimei, autorilor şi martorilor. Din probele strânse la dosar reiese că Dragoş, bărbatul tocat în bătaie de interlopi, a fost atras într-o vilă din zona Foşorul de Foc din Capitală. Nu se ştie foarte clar la acest moment dacă violenţele au fost premiditate sau situaţia a evoluat în mod imprevizibil, pentru că Dragoş a petrecut toată noaptea alături de locotenenţii lui Calu şi fiul lui Gino Iorgulescu, petrecere stropită cu mult alcool şi garnisită cu alte substanţe.

Mario este destul de ”şifonat” după noaptea petrecută în arestul poliţiei. El a fost pus în libertate de magistraţi la expirarea ordonanţei de reţinere
Mario este destul de ”şifonat” după noaptea petrecută în arestul poliţiei. El a fost pus în libertate de magistraţi la expirarea ordonanţei de reţinere

Lucrurile s-au precipitat când victima i-ar fi înjurat pe Marco şi pe Franco Calu, între ei existând o situaţie tensionată datorită unei sume de bani. Nu este clar însă cine cui datora bani, dar situaţia a degenerat şi toţi au tăbărît pe Dragoş cu bătaia. Omul a fost chinuit groaznic, lovit cu mai multe obiecte contondente, printre care şi cu un ciocan de bătut şniţele! Nu a fost de mirare că în urma loviturilor peste maxilar, i-au zburat cinci dinţi din gură, aşa cum se poate lesne observa în fotografia făcută imediat după bătaie. De altfel, în bătaie de joc, aceştia i-au cules de pe jos trei dinţi, punându-i în mână!

După ce a scăpat din mânile interlopilor, Dragoş a primit îngrijiri medicale şi a depus apoi plângere la poliţie împotriva acestora. Aceştia au aflat şi au încercat, cu vorba bună ori ameninţări, să-l convingă să şi-o retragă, oferindu-i şi suma de 50.000 de euro, în faţa unui mediator. Aşa cum a a recunoscut, Dragoş a luat banii, dar nu şi-a retras plângerea, considerând că i se cuvin mai mulţi bani pentru traumele suferite.

Sursa: Cancan