ATENTIE! Browser-ul dvs. nu suporta JavaScript! Acest website se bazeaza pe JavaScript! Este posibil sa intampinati probleme! Vile si Pensiuni Pitesti – Info3D

Cazare 2017 in Romania si promovare cu ajutorul tururilor virtuale.

Situata în apropierea centrului Municipiului Pitești, Casa Teilor Boutique Hotel din Pitesti, este situat la 300m de centrul orasului. pe strada Teilor nr. 5. Dispune de parcare proprie cu o capacitate de 6 locuri de parcare, iluminata public, si supravegheata video.

Citeste in continuare

Vedere catre munte, miros de lavanda in camere, muscate la ferestre sunt doar cateva motive pentru a veni la noi.

Citeste in continuare

“La Storia” Guest House reprezinta un nou concept in ceea ce priveste serviciile de cazare din Arges.

Citeste in continuare

Amplasata in muncipiul Pitesti pe strada Basarabia, varianta Prundu- Craiovei la 7 km de intrarea din autostrada A1, va poate oferi confort, intimitate si servicii la standarde europene.

Citeste in continuare

Pensiunea Cora este asezata chiar la iesirea din Pitesti, pe drumul catre Brasov, pe partea stanga. Pozitia este ideala pentru toti cei care sunt in tranzit sau care isi doresc cazare confortabila in Pitesti.

Citeste in continuare

Casa Maria Argeș din Pitești oferă camere cu aer condiționat, izolate fonic, acces gratuit la Wi-Fi, TV cu canale prin cablu, frigider, minibar și baie privată. Proprietatea are restaurant care servește mâncăruri tradiționale românești.

Citeste in continuare

Elegant, primitor, realizat dupa standarde europene, Motel Dinastia îsi face simtita prezenta printr-o atmosfera intima, gata sa satisfaca si cel mai pretentios client.

Citeste in continuare
Turismul Romanesc

Locul unde toata lumea isi poate exprima parerea cu privire la turismul din Romania.

Este foarte important sa vizualizati site-ul inainte de a efectua o rezervare.

Comentarii recente