ATENTIE! Browser-ul dvs. nu suporta JavaScript! Acest website se bazeaza pe JavaScript! Este posibil sa intampinati probleme! Vile si Pensiuni 2 Mai – Info3D

Cazare 2017 in Romania si promovare cu ajutorul tururilor virtuale.

Va asteptam sa petreceti un concediu la mare pe litoralul romanesc la pensiunea Casa Beatrice din statiunea 2 Mai in conditii deosebite de confort si raport calitate pret.

Citeste in continuare

Casa Lavi este situata in statiunea 2 Mai, la 5-7 minute de mers pe jos fata de plaja si va ofera cazare la preturi avantajoase. La dispozitia oaspetiilor sunt puse 4 camere, 2 camere de 4 locuri, o camere de 3 locuri si o camera dubla si 3 camere au tv. Toate camerele au acces la 3 bai afara.

Citeste in continuare

Vila Aida House este situata in statiunea 2 Mai si ofera cazare in 4 camere, amenajate sezonier. Suntem persoane intelegatoare cu care puteti stabili pretul si perioada telefonic, nu ramane decat sa ne sunati.

Citeste in continuare

Casa Afet este amplasata in statiunea 2 Mai la numai 200 metri de mare.
Unitatea va pune la dispozitie 4 camere dotate cu baie proprie si tv.

Citeste in continuare

Casa Maria Alexandra este situata in statiunea 2 Mai, la 250 de metri de mare, dispune de cazare in 3 camere duble, matrimoniale-7 locuri- cu bai proprii, bucatarie complet dotata, gratar, foisor pentru relaxare.

Citeste in continuare

Vila Cois na Mara se afla in statiunea 2 Mai, intr-o excelenta pozitie (aproximativ 200 m pana la mare) si deschisa publicului in iulie 2009. Proprietatea va poate oferi cazare in camere spatioase si luxoase toate en-suite.

Citeste in continuare

Casa Miruna este amplasata in 2 mai la o distanta de 200 m de mare si dispune de cazare in 4 camere cu bai proprii. Unitatea dispune de camere spatioase curate, cu mobilier nou, tv in fiecare camera internet wi-fi, iar in curte aveti acces la foisor dotat cu aragaz, frigider, tv, gratar si loc de parcare pentru masini.

Citeste in continuare

Vila Monica este amplasata in statiunea 2 Mai, la cca. 600 m de mare, va pune la dispozitie un apartament cu un pat de 2 persoane si un pat de 1 persoana, cu grup sanitar propriu, o camera cu un pat matrimonial cu baie proprie si 2 camere cu pat matrimonial cu baie separata, toate dotate cu televizor si apa calda permanent.

Citeste in continuare

Casa Corina este amplasata in statiunea 2 Mai intr-o zona placuta la 5 minute de mare. Unitatea dispune de 4 camere dotate cu baie, tv si apa calda la discretie.

Citeste in continuare

Casa Florenta este situata in statiunea 2 Mai, sunt doua corpuri de casa separate, unul cu doua camere mari, avand doua paturi, tv, baie, frigider in camere, aer conditionat fiecare plus internet wi-fi/cablu si doua camere mai mici cu baie, tv, aer conditionat, plus frigider mare si aragaz in foisorul din fata lor.

Citeste in continuare
Turismul Romanesc

Locul unde toata lumea isi poate exprima parerea cu privire la turismul din Romania.

Este foarte important sa vizualizati site-ul inainte de a efectua o rezervare.

Comentarii recente