ATENTIE! Browser-ul dvs. nu suporta JavaScript! Acest website se bazeaza pe JavaScript! Este posibil sa intampinati probleme! Venus – Info3D

Cazare 2017 in Romania si promovare cu ajutorul tururilor virtuale.

Situat in inima statiunii Venus, Hotel Turquoise ofera cazare intr-o zona exclusivista a hotelurilor de 4 si 5 stele, avand toate camerele cu vedere la mare.

Citeste in continuare

Vila Vanessa este o constructie noua, amplasata la 250 m de plaja, vis-a-vis de Hotel Inter.
Capacitate:
– 6 camere triple
– 3 camere stil garsoniera.(exclusiv pentru 2 adulti si copii).

Citeste in continuare

Vila 21 este amplasata intr-o zona linistita din Venus, in apropierea marii, la doar 2 minute de plaja mers cu masina si 10-15 minute pe jos. O vila cu o priveliste superba catre mare si padurea Comorova.
Vila are in dotare 6 camere duble de lux si 2 suite.

Citeste in continuare

Vila Ambiance este amplasata la 2 min de plaja (aprox. 150m), intr-o zona linistita cu verdeata, foarte aproape de principalele puncte turistice (parc de distractii, bazar, terase, farmacie, etc).

Citeste in continuare

Casa Badea Tinica este situat in apropierea celei mai frumoase plaje, lunga de 2,5km dintre Venus si Saturn, intr-un loc linistit cu multa verdeata.

Citeste in continuare

Vila Ariana este situata in statiunea Venus si are in dotare 4 apartamente.
Doua dintre ele au 3 camere cu 2 dormitoare (paturi matrimoniale),living, minibucatarie complet utilata, baie cu cada. Celelalte 2, au 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial iar celalalt twin (2 paturi de o persoana), minibucatarie, baie, fara living.

Citeste in continuare

Vila este amplasata intr-o oaza de verdeata la aproximativ 50 m de plaja.
Structura vilei:
– living, 2 saloane (unul cu o canapea extensibila, tv, sistem audio, 3 dormitoare cu paturi matrimoniale, tv, aer conditionat, 2 bai (una cu jacuzzi, cealalta cu cabina de dus, uscatoare de par).

Citeste in continuare

Palace Camping Venus este unul dintre cele mai apreciate camping-uri de pe litoral.
Se extinde pe o suprafata de 3 hectare si este ideal pentru o vacanta de vis, avand in vedere serviciile oferite de noi.

Citeste in continuare

Vila Suzana este amplasata la doar 8 minute de plaja, dar intr-o locatie linistita in statiunea Venus. Vila Suzana va ofera confortul necesar unei vacante relaxante, intr-un loc intim si retras

Citeste in continuare

Vila Hipodrom este situata in statiunea Venus, vis-a-vis de Hipodromul Mangalia, este amplasata strategic la o distanta de 500 m de mare si la 5 min de mers pe jos fata de Neptun, Jupiter sau Venus.

Citeste in continuare
Turismul Romanesc

Locul unde toata lumea isi poate exprima parerea cu privire la turismul din Romania.

Este foarte important sa vizualizati site-ul inainte de a efectua o rezervare.

Comentarii recente