ATENTIE! Browser-ul dvs. nu suporta JavaScript! Acest website se bazeaza pe JavaScript! Este posibil sa intampinati probleme! Pitesti – Info3D

Cazare 2017 in Romania si promovare cu ajutorul tururilor virtuale.

Ofer cazare în Pitesti pentru echipa muncitori, mobilat,tv, lenjerie pat, bucătărie utilata, gr.sanitare, centrala termica. Disponibil termen scurt/ lung. Preț cazare 300 lei/ luna / persoana, utilități și factura incluse. Tel 0727614382

Citeste in continuare

Casa Rahova Pitesti este situat in Pitesti, la 2 minute de centrul orasului mers pe jos si dispune de garaj la parterul imobilului.

Citeste in continuare

Apartamentul Negru Voda este situat in Pitesti, la 5 minute de centrul orasului si dispune de garaj la subsolul imobilului, blocul este dotat cu lift pentru transportul bagajelor si a persoanelor pana la apartament.

Citeste in continuare

Situata în apropierea centrului Municipiului Pitești, Casa Teilor Boutique Hotel din Pitesti, este situat la 300m de centrul orasului. pe strada Teilor nr. 5. Dispune de parcare proprie cu o capacitate de 6 locuri de parcare, iluminata public, si supravegheata video.

Citeste in continuare

High Class AMD va invita la un loc inedit in Pitesti! Restaurantul AMD va ofera cele mai bune mancaruri, in stil bufet suedez, stropite cu cele mai alese licori si la un pret nemaivazut de 20lei.

Citeste in continuare

Hostel Flamingo ofera cazare in Pitesti, foarte aproape de centrul orasului, la cele mai mici preturi.

Citeste in continuare

Parte a grupului de firme Alcadibo, Complexul Hotelier Alcadibo Center a fost infiintat in decembrie 2004.

Citeste in continuare

Hotelul este situat intr-o zona linistita, in cartierul Trivale, langa renumita padure cu acelasi nume, intr-un cadru natural deosebit.

Citeste in continuare

Hotel Muntenia dispune de spaţii de cazare de 2, 3 şi 3 superior stele, camere single, duble şi apartamente, cu grade diferite de confort, respectiv tarife diferite pentru gusturi şi pretenţii diverse.

Citeste in continuare

Complexul de Agrement STAR, destinat in principal turismului de business si nu numai, a fost infiintat in anul 1990. Complexul este situat pe malul raului Arges la 5 km. de Pitesti.

Citeste in continuare
Turismul Romanesc

Locul unde toata lumea isi poate exprima parerea cu privire la turismul din Romania.

Este foarte important sa vizualizati site-ul inainte de a efectua o rezervare.

Comentarii recente