ATENTIE! Browser-ul dvs. nu suporta JavaScript! Acest website se bazeaza pe JavaScript! Este posibil sa intampinati probleme! Olimp – Info3D

Cazare 2017 in Romania si promovare cu ajutorul tururilor virtuale.

Hotelul Meduza este situat in statiunea Olimp si este o constructie noua, deschiderea lui va avea loc in sezonul estival 2016.

Citeste in continuare

Apartamentul Dorina este situat in statiunea Olimp si cuprinde 2 camere decomandate, acestea sunt dotate cu paturi matrimoniale, mobila noua, tv, internet, pătuț bebe, aer condiționat.

Citeste in continuare

Apartamentul este amplasat in Olimp intre Hotel Belvedere si Hotel Crisana cu vedere la mare din living, bucatarie si dormitor in Complexul de apartamente de vacanta Sara Sea View.

Citeste in continuare

Apartamentul este amplasat in Olimp in spatele Hotelului Majestic cu vedere la mare din living, bucatarie si dormitor in Complexul de apartamente de vacanta Sara Sea View, exclusiv cu vedere deosebita la mare..
– Living , 1 dormitor, 1 bai, 2 balcoane.
– Balcoane cu vedere catre mare si plaja.
– Acces la piscina. 2 Minute de mare.
– Aer conditionat.
– Tv, cablu tv, internet.

Citeste in continuare

Complexul Ciresica este situat în Olimp într-o frumoasã zonã verde la circa 40m de malul mãrii.

Citeste in continuare

Vila 7 din statiunea Olimp este localizata in apropierea Hotelului Cocor, foarte aproape de faleza si plaja din statiunea Olimp (50m).

Citeste in continuare

Pensiunea Casa Cu Stuf dispune de 12 camere de tip duplex dotate cu living, dormitor separat cu acces prin scara interioara, baie proprie cu cabina de dus, frigider, televizor LCD, TV cablu, internet wireless, aer conditionat si incalzire termica.Este locul in care cu siguranta te vei odihni fiind inconjurat de ambianta linistita a naturii.

Citeste in continuare

Hotel Holiday Olimp va pune la dispozitie 37 camere duble si 4 apartamente extrem de spatioase care va pot oferi confortul de acasa pe toata durata sejurului dumneavoastra.

Citeste in continuare

Complexul Lacul Racilor este amplasat la intrarea in statiunea Olimp, pe DN 39 B, in mijlocul naturii, la numai 5 minute de plaja.

Citeste in continuare
Turismul Romanesc

Locul unde toata lumea isi poate exprima parerea cu privire la turismul din Romania.

Este foarte important sa vizualizati site-ul inainte de a efectua o rezervare.

Comentarii recente