ATENTIE! Browser-ul dvs. nu suporta JavaScript! Acest website se bazeaza pe JavaScript! Este posibil sa intampinati probleme! Jupiter – Info3D

Cazare 2017 in Romania si promovare cu ajutorul tururilor virtuale.

Componentă a Complexului Turistic “CASA LEUL”, Villa LEUL este situată într-o zonă împadurită, la numai 125 metri de centrul stațiunii și 250 metri față de plaja Jupiter.

Citeste in continuare

Hotelul Malibu este amplasat excelent, lângă plajă, această proprietate deosebită are piscină, loc de joacă pentru copii și arhitectură modernă și este un loc ideal pentru a explora zona din jur. Se oferă acces la internet wireless în hol și în unele camere.

Citeste in continuare

Amplasat pe malul Mării Negre, Hotelul Cometa este situat la câţiva paşi de plaja din Neptun. Acesta dispune de camere cu balcoane frumoase, cu vedere la mare şi TV prin cablu.

Citeste in continuare

Campingul Zodiac Vest se intinde pe o suprafata de 2 hectare, la numai 2 km distanta de Mangalia, la numai 100 m de statiunea Neptun si la 40 km distanta de Constanta. Este amplasat intr-o zona frumoasa de padure, la aproximativ 300 m de Marea Neagra.

Citeste in continuare

Vila MirunaValentin aflata in incinta satului de vacanta Zodiac-Jupiter, o oaza de liniste inconjurata de padure, la numai 400 metri de plaja Jupiter si 600 metri de plaja Neptun. Gasiti orice optiuni de relaxare pentru toate varstele, divertisment atat in imprejurimi cat si in incinta vilei puse la dispozitie 24 din 24 ore.

Citeste in continuare

Vila Casa Leul din Jupiter este situata la numai 300 de metri de plaja, in Satul de Vacanta Zodiac, in imediata apropiere a unei zone cu vegetatie foarte bogata. Este locul in care va puteti relaxa si bucura de mare, dar si de padure in egala masura, pentru ca numai aici, la Vila Casa Leul, racoarea muntelui se imbina cu briza marii.

Citeste in continuare

Hotel Rio din Jupiter, judetul Constanta, este situat in sudul litoralului romanesc la intrare in statiunea Jupiter – Cap Aurora, la 50 metri de plaja, aceasta fiind o costructie noua, moderna, primindu-si oaspetii din 2004.

Citeste in continuare

Acestea sunt izolate fonic prin tamplarie, avand termopan pentru asigurarea linistii si relaxarii clientilor.Fiecare camera din Hotel Hercules detine baie proprie complet utilata, sistem de climatizare, mobila moderna si eleganta, TV/cablu, internet, telefon, minibar pentru ca turistii sa regaseasca aici confortul si linistea propriului camin.

Citeste in continuare
Turismul Romanesc

Locul unde toata lumea isi poate exprima parerea cu privire la turismul din Romania.

Este foarte important sa vizualizati site-ul inainte de a efectua o rezervare.

Comentarii recente