ATENTIE! Browser-ul dvs. nu suporta JavaScript! Acest website se bazeaza pe JavaScript! Este posibil sa intampinati probleme! Hoteluri Venus – Info3D

Cazare 2017 in Romania si promovare cu ajutorul tururilor virtuale.

Situat in inima statiunii Venus, Hotel Turquoise ofera cazare intr-o zona exclusivista a hotelurilor de 4 si 5 stele, avand toate camerele cu vedere la mare.

Citeste in continuare

Hotelul este situat pe plaja Statiunii VENUS, pe litoralul romanesc al Marii Negre , ofera o priveliste superba asupra marii si a parcului propriu si este clasificat la categoria 4*.

Citeste in continuare

Hotel Sanda din Venus, judetul Constanta este localizat in nord-vestul statiunii, fiind un hotel de 2 stele dar oferind conditii de 3 stele, aflandu-se intr-o zona linistita si plina de vegetatie, la 1 km sud de padurea Comorova si la aproximativ 400 m de plaja, invecinandu-se cu hotelurile Dana, Corina si Raluca.

Citeste in continuare

Hotel Rodica din Venus, judetul Constanta, este situat la 200 de metri de plaja, avand oferte de cazare foarte avantajoase, dar in acelasi timp de cea mai buna calitate.

Citeste in continuare

Hotel Vulturul din Venus, judetul Constanta, este situat in centrul statiunii, la 20 de metri de plaja Marii Negre, pe malul lacului Razelm.

Citeste in continuare

Hotelul Melodia Venus are 2 piscine cu sezlonguri, bar si loc de joacă pentru copii, precum si saună, fitness si facilităti gratuite de relaxare in cameră. Oaspetii hotelului se vor bucura in plus de internet Wi-Fi, gratuit in spatiile publice ale resort-ului, cat si de facilitati pentru conferinte, intruniri si alte evenimente private, in aceeasi nota eleganta.

Citeste in continuare

Hotelul Afrodita**** este situat in statiunea Venus, de pe litoralul Marii Negre, in apropierea orasului Mangalia. Dispune de 5 apartamente de lux, 80 camere duble matrimoniale, 34 camere duble twin si 5 camere single, dotate cu aer conditionat, minibar, tv prin cablu, telefon cu acces international si internet wireless.

Citeste in continuare

Hotel Florica din Venus, judetul Constanta, este situat la o distanta de 50 de metri de plaja, in apropierea Restaurantului Esplanada, care se afla pe tarmul marii, oferind posibilitatea petrecerii unui concediu placut pe litoralul Marii Negre.

Citeste in continuare
Turismul Romanesc

Locul unde toata lumea isi poate exprima parerea cu privire la turismul din Romania.

Este foarte important sa vizualizati site-ul inainte de a efectua o rezervare.

Comentarii recente