ATENTIE! Browser-ul dvs. nu suporta JavaScript! Acest website se bazeaza pe JavaScript! Este posibil sa intampinati probleme! Eforie Nord – Info3D

Cazare 2017 in Romania si promovare cu ajutorul tururilor virtuale.

Pacha Beach una dintre cele mai bune si mai curate plaje din statiunea Eforie Nord, localizate in zona Belona, plaja cea mai larga si cea mai cautata din statiune. Oferta Last Minute Eforie Nord Litoral 2017 -> Sezlonguri Gratuite la Pacha Beach pe toata perioada sejurului pentru toti clientii care vin prin Agentia Arcadia Travel in Eforie Nord

Citeste in continuare

Hotel Clas a fost infiintat in anul 2011 si va pune la dispozitie 42 de camere si 2 apartamente cu conditii excelente de cazare.

Citeste in continuare

Casa Babai este o locatie moderna, construita in anul 2009, este amplasata in zona Peco, pe partea cu marea, la 10 minute de mers pe jos de plaja.

Citeste in continuare

Vila Cristalex este amplasata pe bulevardul Republicii la intrarea in statiunea Eforie Nord la mai putin de 10 minute de mare.

Citeste in continuare

Vila David Junior este situata in Eforie Nord pe Aleea Panselelor, la doar 2 minute de plaja Belona, fiind structurata pe 3 etaje.

Citeste in continuare

Vila Bluenav este amplasata chiar pe faleza din Eforie Nord – zona Debarcader. Puteti sa priviti direct marea, atat din fata cat si din lateral.

Citeste in continuare

Vila Ana & Oana este o vilă situata in Eforie Nord, care se închiriază exclusiv la cheie, fiind locul ideal pentru familiști (3 camere duble).

Citeste in continuare

Casa Aurora & Alex este amplasata in Eforie Nord, in noul cartier de vile, intr-o zona destinata special celor ce doresc sa scape de stresul cotidian si sa se relaxeze pe perioada unui sejur la malul Marii Negre, departe de agitatia cotidiana, de zgomotul teraselor si al masinilor.

Citeste in continuare

Casa Andra este situata in Eforie Nord si este constructie noua, amplasata in centru (langa piata), intr-o zona armonioasa, la 2 minute de centru si 15 minute de plaja.

Citeste in continuare

Vila Mitu se afla in Eforie Nord, la numai 100 m de mare, la intersectia bulevardului Ovidiu cu strada Smarald, este alcatuita din doua apatamente, unul cu 2 camere, celalalt cu 3 camere.

Citeste in continuare
Turismul Romanesc

Locul unde toata lumea isi poate exprima parerea cu privire la turismul din Romania.

Este foarte important sa vizualizati site-ul inainte de a efectua o rezervare.

Comentarii recente