ATENTIE! Browser-ul dvs. nu suporta JavaScript! Acest website se bazeaza pe JavaScript! Este posibil sa intampinati probleme! Arges – Info3D

Cazare 2017 in Romania si promovare cu ajutorul tururilor virtuale.

Ofer cazare în Pitesti pentru echipa muncitori, mobilat,tv, lenjerie pat, bucătărie utilata, gr.sanitare, centrala termica. Disponibil termen scurt/ lung. Preț cazare 300 lei/ luna / persoana, utilități și factura incluse. Tel 0727614382

Citeste in continuare

Cabana Cumpana 2* este situata pe malul stang al Lacului Vidraru, in comuna Arefu, judeţul Argeş, intr-o zona depresionara, la o altitudine de 860 m, cu o larga perspectiva asupra lacului Vidraru si a muntilor Fagaras.

Citeste in continuare

Casa Rahova Pitesti este situat in Pitesti, la 2 minute de centrul orasului mers pe jos si dispune de garaj la parterul imobilului.

Citeste in continuare

Apartamentul Negru Voda este situat in Pitesti, la 5 minute de centrul orasului si dispune de garaj la subsolul imobilului, blocul este dotat cu lift pentru transportul bagajelor si a persoanelor pana la apartament.

Citeste in continuare

Pensiunea Casa cu Păuni este o unitate de cazare situată în incinta complexului agroturistic cu același nume, în apropierea clădirii care adăpostește sala de restaurant și bucătăria proprie a complexului, în mijlocul unui parc natural cu livadă de pomi fructiferi, grădină de legume, spații verzi cu plante ornamentale și lacuri cu pește, loc de joacă pentru copii și foișor cu grătar pentru adulți.

Citeste in continuare

Complexul hotelier Posada este amplasat în Curtea de Arges lângă Mănăstirea meşterului Manole şi a fost complet modernizat în 2008.

Citeste in continuare

Hotelul Posada Vidraru este amplasat la 200 m de Barajul Vidraru pe râul Argeș și oferă un restaurant care serveşte mâncăruri din bucătăria românească și internațională, precum și acces gratuit la un centru de fitness.

Citeste in continuare

Situata în apropierea centrului Municipiului Pitești, Casa Teilor Boutique Hotel din Pitesti, este situat la 300m de centrul orasului. pe strada Teilor nr. 5. Dispune de parcare proprie cu o capacitate de 6 locuri de parcare, iluminata public, si supravegheata video.

Citeste in continuare

High Class AMD va invita la un loc inedit in Pitesti! Restaurantul AMD va ofera cele mai bune mancaruri, in stil bufet suedez, stropite cu cele mai alese licori si la un pret nemaivazut de 20lei.

Citeste in continuare

Hostel Flamingo ofera cazare in Pitesti, foarte aproape de centrul orasului, la cele mai mici preturi.

Citeste in continuare
Turismul Romanesc

Locul unde toata lumea isi poate exprima parerea cu privire la turismul din Romania.

Este foarte important sa vizualizati site-ul inainte de a efectua o rezervare.

Comentarii recente