Pe cât de cameleonic este în viaţa profesională, pe atât de discret este Mihai Bendeac atunci când vine vorba de viaţa sa personală, mai ales în privinţa legăturilor amoroase. Cu toate că s-a iubit şi cu vedete, nici în timpul relaţiei, nici după, Bendeac nu a vrut să ofere detalii, comportându-se ca un adevărat cavaler, spre deosebire de stilul personajului Robi Roberto, cea mai recentă „creaţie” de succes a actorului.

 

După o relaţie de lungă durată cu Roxana Vancea, pe care niciunul nu a recunoscut-o oficial la acea vreme, Mihai părea că nu mai doreşte să se implice într-o altă poveste, dar acum CANCAN, l-a filmat pe Bendeac în timpul unei ieşiri romantice, în oraş, alături de o tânără care l-a cucerit iremediabil! Putem spune asta cu certitudine, fiindcă Mihai şi noua sa parteneră nu s-au ferit deloc să-şi afişeze afecţiunea în public. Cei doi s-au comportat precum doi adolescenţi care simt pentru prima dată fiorii dragostei, alternând momentele în care se sărutau cu cele de sfială, în care deveneau din nou distanţi, în timp ce aşteptau să le vină mâncarea comandată, un meniu libanez cu hummus şi… frappe.

Cei doi nu s-au ferit să-şi manifeste afecţiunea în public. Întâlnirea romantică a fost
Cei doi nu s-au ferit să-şi manifeste afecţiunea în public. Întâlnirea romantică a fost „presărată” cu sărutări, ţineri de mână şi… pipăieli!

 

Blondina care l-a vrăjit pe Mihai Bendeac îl sorbea din priviri, neputându-se abţine să nu-l mângâie tandru, atunci când acesta îşi deschidea sufletul în faţa ei, dăruindu-i, la un moment dat, inclusiv un sărut matern pe frunte. Legătura dintre ei a devenit tot mai puternică şi atmosfera s-a încins după ce au terminat cina, pentru că, odată ajunşi pe scările rulante, cei doi s-au îmbrăţişat şi s-au ţinut constant de mână. Însă, surprinzător a fost gestul tinerei, făcut după ce au ieşit din mall, atunci când mâna i-a “alunecat” pe… posteriorul lui Bendeac! Nu a fost nicio greşeală la mijloc, fiindcă gesturile menite să-l  „înfierbânte”  pe actor au fost repetate cu fermitate.

Deşi lucrurile par destul de clare, cu siguranţă că Mihai Bendeac îşi va respecta “codul” de până acum şi va ţine cât mai ascunsă noua relaţie.

 

Sursa: Cancan