Alexandra, tânăra care a şocat pe toată lumea când a apărut într-o emisiune tv din Marea Britanie anunţând că îşi vinde virginitatea pentru circa 850.000 de lire sterline, echivalentul a 1 milion de euro are o poveste impresionantă de viaţă, pe care v-o împărtăşim şi vouă în exclusivitate.

Potrivit unor surse din anturajul familiei, Antonio Răducu este, de o viaţă, subofiţer în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Acesta este cunoscut în rândul colegilor drept un om de acţiune, care a partcipat la majoritatea acţiunilor cu risc ridicat. Toni, după cum îl alintă colegii, ar fi fost nelipsit de la meciurile derby care au avut loc în Bucureşti, dar şi la protestele de de mare anvergură.

Cu toate că a trăit mai mult într-un mediu aspru, cum este cel militar, bărbatul era văzut ca o persoană foarte sociabilă şi cu simţul umorului. Toate acestea, până în ziua în care fiica lui a apărut la un post de televiziune din Marea Britanie şi a anunţat că-şi vinde virginitatea.

Antonio Răducu este subofiţer în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.
Antonio Răducu este subofiţer în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Toni e jandarm vechi, nu vreau sa spun bătrân. A văzut multe şi cred că a amendat, la viaţa lui, o mulţime de prostituate. Este greu pentru el să afle de la televizor că şi fiica lui vrea acum să-şi vândă trupul…”, a declarat sub protecţia anonimatului, unul dintre colegii subofiţerului Răducu. De atunci, în Toni Răducu s-a schimbat ceva. Acesta s-a închis în el, în condiţiile în care, spun camarazii săi, este acoperit de “o mare ruşine” faţă de toţi oamenii care îl cunosc.

Este o elevă eminentă

Alexandra şi părinţii ei nu dus o viaţă tocmai uşoară, au locuit toţi trei într-o garsonieră din zona Ferentari, unul dintre cele mai rău famate cartiere din Capitală.

Locul unde a copilărit poate fi considerat un adevărat ‘’ghetou‘’, după cum arată şi imaginile pe care vi le prezentăm, dar în ciuda situaţiei dificile şi problemelor care au existat în familia ei, părinţii au divorţat şi s-au recăsătorit în nenumărate rânduri, tânăra este o elevă eminentă.

Alexandra a locuit cu părinţii într-o garsonieră din zona Ferentari.
Alexandra a locuit cu părinţii într-o garsonieră din zona Ferentari.

Clasele primare şi gimnaziul le-a făcut la o şcoală din cartier, în Ferentari, unde a învăţat foarte bine, terminând cu media 9,60. A intrat apoi la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, cu media 9,50, fiind printre primele eleve şi a ales profilul Matematică-Informatică.

Nu acceptă mai puţin de 1 milion de euro

Tânăra a spus că nu va accepta mai puţin de 1 milion de euro (850.954 de lire sterline) pentru acest lucru. Fata de 18 ani a susţinut că i-a venit această idee de la filmul „Propunere indecentă”, care i-a avut ca protagonişti pe Robert Redford şi Demi Moore.

În film, personajul interpretat de Robert Redford oferă 1 milion de dolari pentru a petrece o aventură de o noapte cu personajul interpretat de Demi Moore.

 

Sursa: Cancan