Pompierul care a intrat la inimile oamenilor după ce a resuscitat un câine intoxicat cu fum făcându-i respiraţie gură la gură a trăit o adevărată drama în urmă cu câteva luni.

Mugurel Costache, pompierul de la ISU Argeş care s-a chinuit zeci de minute să salveze un căţel asfixiat în timpul unui incendiu, a trecut printr-o perioadă grea în urmă cu câteva luni, când, la rândul său, a avut nevoie de ajutor.

Pompierul a acuzat dureri abdomninale puternice şi a ajuns în stare gravă la spital. Diagnosticele su fost ba apendicită, ba ulcer, ba pancreatită, ba peritonită, medicii neştiind exact de ce suferă bărbatul.

Pompierul erou a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva luni.
Pompierul erou a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva luni.

 

Prietenii au sărit imediat în ajutorul lui Mugurel:„La ce spital eşti, Mugure? Să nu-mi spui că la judeţean la noi! Dacă eşti acolo, să nu-i laşi să te taie! Ascultă-mă! Pleacă de acolo, că ăia nu ştiu de capul lor… Ori de eşti vită la abator, ori pacient acolo, e acelaşi lucru. Sper ca eşti la Militar măcar! Însănătoşire grabnică şi, dacă ai nevoie de ajutor – deşi sunt sigur că ai o grămadă de oameni care te iubesc lângă tine – nu ezita să mă suni!”, i-a transmis un prieten.

Într-un final, medicii l-au diagnosticat cu apendicită şi a trecut cu bine peste această problemă.

 

Sursa: Cancan