Oferte de angajare pentru studenţii Universităţii din Piteşti Cea mai mare companie de închirieri mașini din România angajează studenți sau proaspăt absolvenți de la Universitatea din Pitești.
Oferte pentru studenţii argeşeni sunt şi pentru posturi de operatori interviu.
Reprezentanța din Pitești a companiei Autonom rent a Car caută tineri, studenți sau proaspăt absolvenți pentru o carieră în domeniu. Aceștia trebuie să ajute clienții să aibă parte de călătorii reușite, fiind chiar ei șoferi, sau să-i ajute să-și aleagă mașina care li se potrivește. Cei care vor să aplice pentru aceste posturi trebuie neapărat să dețină permis de conducere categoria B. Aceștia nu trebuie să fie profesioniști, condiția fiind să fie pasionați de mașini și să-și dorească să învețe și să crească într-o multinațională. Autonom Rent a Car este cea mai mare firmă de închirieri mașini din România, având o acoperire națională de 41 de centre în 28 de orașe și un parc auto de peste 2500 de autoturisme noi. Aceștia își oferă serviciile în principalele aeroporturi din țară: „Henri Coandă” – Otopeni și aeroportul „Aurel Vlaicu” Băneasa în București, dar și celorlalte aeroporturi din țară. De asemenea, firma oferă și soluția cea mai simplă pentru nevoile celor care au nevoie să închirieze o mașină pe termen scurt, mediu sau lung.

UPIT trimite studenţii la muncă
Fostul consilier local Tiberiu Avrămescu, care este şi prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, îi îndeamnă pe studenţi să îşi găsească un job, indicându-le o oportunitate de angajare. Pe pagina sa de Facebook, acesta postează anunţul de recrutare al GFK România, care se prezintă ca fiind cel mai mare institut de cercetare de piaţă din România. Firma caută operatori interviu pentru Piteşti şi judeţul Argeş. Postul presupune realizarea de interviuri cu diferite persoane, la domiciliul intervievaţilor. Chestionarele au ca subiect consumul de produse sau servicii şi sunt operate pe laptop sau tabletă. Fiecare operator în teren are în sarcină efectuarea a minim 7 chestionare săptămânal, dar cu cât sunt mai multe, cu atât primeşte mai mulţi bani. Pentru mai multe detalii, studenţii sunt îndemnaţi să ia legătura cu Tiberiu Avrămescu, care menţine relaţia facultăţii cu mediul socio-economic.