Un episod parcă desprins din scenariile de film s-a petrecut la Braşov, acolo unde o tânără a fost scoasă din maşina pe care o conducea de către mascaţi, şi pusă la pământ.

Mai exact, a fost vorba despre o cerere în căsătorie cu totul inedită, pe care un tânăr braşovean a pus la cale. Pentru că, în loc de flori sau peisaje romantice ca detaliu, această cerere în căsătorie a avut parte de mascaţi.

Alexandra a avut parte de o cerere în căstătorie cu peripeţii. Vlad din Braşov a cerut-o pe iubita sa cu ajutorul mascaţilor. Aceştia au tras pe dreapta maşina în care se aflau cei doi, iar unul dintre ei a scos-o afară din maşină pe tânără şi a pus-o la pământ, întrebând-o în repetate rânduri dacă ştie ce are iubitul ei în portbagaj.

După ce s-au asigurat că fata e destul de convinsă de prestaţie, au dus-o în spatele maşinii, unde Vlad o aştepta în genunchi şi cu inelul de logodnă în mână. Tânăra a fost atât de şocată de această cerere în căsătorie încât abia a articulat un „Da”. Clipul cu cererea în căsătorie a fost postat de tânăr pe Facebook, unde a fost văzut aproape un milion de ori de ori.

 

Sursa: Cancan