Tracy Kiss, în vârstă de 29 de ani, din  Buckinghamshire, susţine că îşi începe fiecare zi cu un smoothie care conţine lichid seminal ”recolat” de la iubitul ei. Tânăra susţine că efectele nu au întârziat să apară şi că sunt cu adevărat miraculoase.

Mare ţi-e grădina, Doamne! Tracy Kiss, în vârstă de 29 de ani, din  Buckinghamshire, a început un experiment care susţine că a avut rezultate uimitoare.

Tânăra spune că a început să adauge în smoothie-ul pe care-l consumă dimineaţa lichid seminal recoltat de la partenerul ei. Femeia, care este mamă a doi copii, mărturiseşte că de când a adăugat ”ingredientul” inedit se simte mai energică şi că sistemul ei imunitar s-a întărit. Mai mult decât atât, Kiss susţine că de atunci nu a mai făcut gripă niciodată.

”Mă simţeam mereu obosită şi lipsită de energie, însă de când am început să consum smoothie-ul care conţine sperma iubitului meu starea mea s-a îmbunătăţit. Are un gust chiar foarte bun, depinde de ceea ce mănâncă iubitul meu. Prietenii mei cred că sunt ciudată, însă nu-mi pasă. Dacă bea alcool sau ceva deosebit, ca sparanghel, îl întreb ca să ştiu să nu beau. Ştiu că mulţi sunt îngrijoraţi şi se gândesc cum să faci una ca asta, însă e ceva foarte natural şi sănătos. Ştiu că nu conţine chimicale, e natural şi acţionează dând viaţă pe cât posibil. Am găsit mulţi experţi care i-au confirmat beneficiile. Sperma concepe copii, ei ies cu o piele fină şi catifelată şi-mi aşa-mi face şi mie pielea, drăguţă şi moale, aşa că sunt foarte fericită s-o folosesc ca tratament facial.”.

 

 

Sursa: Cancan