Lily Heaume, o elevă în vârstă de 18 ani de la ŞCoala de Artă Hampstead a terminat de curând un proiect la care a lucrat de ceva vreme – „Zece Portrete”, care reprezintă nici mai mult nici mai puţin decât o colecţie de penisuri sculptate, portretizând „bijuteriile” băieţilor cu care adolescenta s-a culcat.

Adevărate obiecte de artă, pe care Lily le-a cunoscut foarte bine îndeaproape, informează Metro.co.uk. Se pare că tinerei i-a venit trăsnita idee după ce a primit un mesaj supărător de la un băiat cu care a întreţinut relaţii intime.

M-am gândit să fac câte un penis pentru fiecare deoarece nu le consider experienţe prea fericite. Nu mai ţin legătura cu majoritatea dintre ei; unuia nu i-a plăcut ideea, iar altul crede că este stânjenitor – ca să fiu sinceră, nici eu nu ştiu cum m-aş simţi dacă cineva mi-ar face o sculptură”, a spus tânăra.

O tânără a sculptat câte un penis în memoria fiecărui băiat cu care s-a culcat.
O tânără a sculptat câte un penis în memoria fiecărui băiat cu care s-a culcat.

Adolescenta a mărturisit că a publicat pozele cu interesanta sa colecţie sculpturală şi pe reţelele de socializare unde a primit diverse mesaje, în special din partea publicului masculin – unii consideră că ar fi false trofeele personale ale lui Lily, în timp ce alţii au avertizat-o că o să-i mai trebuiască lut pentru alte figurine de acest fel.

 

Surasa: Cancan