O fetiţă în vârstă de 8 ani din Iaşi a fost atacată de maidanezi în timp ce se întorcea acasă de la şcoală. Fetiţa mânca un sendviş în drumul spre casă, ceea ce s-ar părea că le-a atras atenţia maidanezilor.

Ea a fost muşcată de faţă, în zona sprâncenei drepte şi a urechii stângi. Eleva a fost transportată de urgenţă la spital şi se află acum în stare stabilă. Ea este în stare de şoc, în urma incidentului.

„La ora 13.11, prin apel la 112, a fost solicitat să se intervină cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Iaşi pe strada Codrescu, din Copou, pentru o fetiţă cu plăgi muşcate de câini comunitari. Un echipaj de tip B2, cu asistent medical, s.a deplasat la locul solicitării şi a găsit o fetiţă de opt ani cu plăgi muşte de câini comunitari. Victima prezenta o plagă suprasprâncenară dreaptă şi o plagă a pavilionului de la urechea dreaptă. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, fetiţa a fost transportată în stare stabilă la Spitalul de Copii «Sfânta Maria» pentru tratament şi investigaţii de specialitate”, a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a afla cine este responsabil pentru incident.

 

Sursa: Cancan