Se pare că imaginaţia jucătorilor Pokemon Go atinge cote maxime. O femeie din Rusia a făcut o plângere la poliţie, în care susţine că a fost violată de o creatură virtuală din jocul ce a isterizat lumea.

Femeia spune că totul s-a petrecut în apartamentul ei din Moscova, înainte să adoarmă s-a jucat Pokemon Go, iar când s-a trezit un personaj uriaş era în patul ei şi o viola. Speriată, victima a sărit imediat din pat, iar personajul ar fi dispărut, însă când şi-a luat telefonul şi a deschis aplicaţia l-a găsit din nou pe pokemon în patul ei.

Când i-a povestit întâmplarea soţului ei, acesta nu a  crezut-o şi i-a recomandat să meargă la un control la psihiatru. De altfel, poliţiştii ruşi i-au spus, de asemenea, că nu pot să creadă o astfel de acuzaţie, fapt pentru care femeia a apelat la un medic psiholog să o ajute, dar fără succes.

Ea spune că în locuinţa ei sunt foarte mulţi pokemoni şi că şi câinele ei îi simte. Acesta latră de câte ori ea începe să vâneze pokemoni” a declarat Ivan Makarov, o prietenă a victimei, precizând că aceasta este atât de disperată că nimeni nu o crede, încât şi-a făcut programare şi la psihiatru.

 

Sursa: Cancan