Un videoclip a devenit viral pe YouTube, după ce un tânăr le-a arătat tuturor cum îşi găureşte un iPhone 7 cu bormaşina, iar sfatul a fost luat în serios de către internauţi, chit că totul a pornit de la o simplă glumă.

Un clip video în care este prezentată, în glumă, o tehnică inedită prin care se poate găsi portul clasic pentru căşti la noul iPhone7, a adunat aproape 10 milioane de vizualizări într-o săptămână, dar şi numeroase comentarii negative de la cei care au pus în aplicare această metodă, scrie Agerpres.

În filmarea devenită virală pe YouTube se observă cum un telefon Apple iPhone7 este găurit cu o bormaşină în partea de jos pentru a face loc jack-ului de la căştile audio obişnuite. Deşi pare greu de crezut, mulţi dintre cei care au accesat clipul video au scris că au încercat această metodă.

Iniţiatorul clipului pretinde că prin această tehnică poate fi găsit portul secundar care este „ascuns„. „Acest clip video este pentru cei care nu vor să dea 159 de dolari pe AirPods sau să conecteze căştile la un adaptor de fiecare dată când vor să asculte muzică“, spune autorul, recunoscut pentru clipurile sale în care distruge diverse gadgeturi. După ce este făcută gaura, se aude o melodie, însă aceasta vine de la boxe, nu de la căşti, mai arată sursa citată.

Noul smartphone iPhone7 a fost criticat de mulţi dintre fanii Apple deoarece producătorii au înlocuit portul clasic pentru căşti cu portul Lightning.

 

Sursa: Cancan