Bianca Drăguşanu mai are doar o lună până va deveni mămică, dar arată în continuare fabulos! Vedeta abia aşteaptă să îşi strângă la piept fiica, aşa că a pregătit camera micuţei sale pe care o va numi Sofia şi a avut grijă să cumpere tot ce va avea nevoie fetiţa ei atunci când va veni pe lume.

Deşi este gravidă în opt luni de zile, Bianca Drăguşanu are o siluetă care, cu siguranţă, stârneşte invidia multor femei. Paparazzii Cancan au fotografiat-o pe iubita lui Victor Slav în timp ce se afla pe una dintre străzile Capitalei. Vedeta era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, un tricou alb şi o jachetă neagră. Ţinuta pe care o purta Bianca i-a ascuns foarte bine burtica, astfel încât nici nu se cunoştea că va deveni, în curând, mămică!

Bianca Drăguşanu nu s-a îngrăşat mult în timpul sarcinii, iar burtica ei nu se observă aproape deloc.
Bianca Drăguşanu nu s-a îngrăşat mult în timpul sarcinii, iar burtica ei nu se observă aproape deloc.

Pe tot parcursul sarcinii, Bianca Drăguşanu a fost atentă la alimentaţia zilnică şi a mâncat multe fructe. „Astăzi, până la ora asta (n.r. 14.00), am mâncat două nectarine şi o banană. Poate o să mai mănânc o supă, o ciorbă. Iar diseară o sa mai mănânc probabil un fruct. Atât”, mărturisea vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

 

Sursa: Cancan