Mihai Pintilii, mijlocaşul echipei naţionale, a vorbit despre partida pe care reprezentativa noastră a terminat-o la egalitate, scor 1-1, cu Elveţia.

Fotbalistul este de părere că România este la acelaşi nivel cu Albania, adversara din ultimul meci din grupa A la EURO 2016, şi trebuie să atace pentru a obţine calificarea în optimile de finală.

„A fost foarte greu, am avut şi noi ocazii, au avut şi ei, chiar foarte mari, dar important este că s-a terminat egal. Vom aborda meciul cu Albania la victorie, ăsta este următorul obiectiv. Trebuie să câştigăm şi să ieşim din grupe. Cred foarte mult în calificare, pentru că nu avem nimic de pierdut până la urmă. Urmează un meci cu o echipă cu care suntem la acelaşi nivel.
Deci, până la urmă trebuie să atacăm, să jucăm la victorie, să nu mai stăm să aşteptăm nimic… pentru că nu mai avem ce să aşteptăm. Să luăm cele trei puncte şi să mergem mai departe”.

 
Înlocuit la pauza meciului cu Elveţia din cauza unei accidentări, Pintilii speră să nu fie nimic grav şi să poată juca în partida cu Albania. „Am simţit ceva la picior, la aductori şi am căzut de acord cu doctorul să nu mai risc, aşa că am ieşit la pauză. Nu cred că sunt probleme să nu joc cu Albania, eu sper să fiu apt sută la sută. E o plăcere să joci fotbal la EURO 2016″, a adăugat Pintilii.

Echipa naţională de fotbal a României a terminat la egalitate cu selecţionata Elveţiei, scor 1-1 (1-0), miercuri, pe stadionul ”Parc des Princes” din Paris, într-un meci din Grupa A la EURO 2016. România a pierdut primul meci la EURO 2016, scor 1-2, cu Franţa, iar la 19 iunie, la Lyon, va întâlni Albania, în ultimul meci din faza grupelor.

 

Sursa: Cancan