Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit, miercuri seara, să discute cu protestatarii din faţa Palatului Cotroceni.

Preşedintele a spus că a dorit să asculte nemulţumirile oamenilor şi că i se pare absolut firesc să avem puncte de vedere diferite şi că ”este dreptul fiecărui cetăţean de a-şi face cunoscute convingerile, în mod paşnic şi civilizat”.

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a explicat gestul de a merge şi a vorbi cu protestatarii din faţa Palatului Cotroceni, care-i cer demisia.

Iohannis a postat pe Facebook un mesaj prin intermediul căruia a spus că a făcut acest gest deoarece vrea să-şi exercite mandatul ”ascultând vocea oamenilor, indiferent de opţiunile lor”.

”Am fost în această seară să vorbesc cu oamenii care protestează de câteva zile în faţa Palatului Cotroceni. Înţeleg să îmi exercit mandatul de preşedinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opţiunile lor. Este absolut firesc să existe diferenţe de păreri şi puncte de vedere şi este dreptul fiecărui cetăţean de a-şi face cunoscute convingerile, în mod paşnic şi civilizat”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis.

 

Sursa: Cancan