Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul României, Sorin Grindeanu, s-au întâlnit în Statele Unite cu preşedintele ales al SUA, Donald Trump. Întâlnirea nu a fost una prevăzută de o agendă oficială, ci una prietenească, la cină.

Imaginile îl arată pe Liviu Dragnea discutând şi dând mâna cu preşedintele ales al Statelor Unite.

liviu dragnea si trump info3d blog

Liviu Dragnea a anunţat că a discutat cu Donald Trump, la întâlnirea pe care a avut-o cu acesta, despre parteneriatul strategic dintre România şi SUA.

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis preşedintelui dorinţa noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România şi #SUA la un alt nivel. Preşedintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!” A fost un dialog cald şi deschis”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook după întâlnirea avută cu Donald Trump.

Întâlnirea unui lider politic român cu Donald Trump şi discuţia pe care Liviu Dragnea a avut-o cu acesta despre parteneriatul strategic cu SUA sunt foarte importante pentru România. Este vital ca în mandatul lui Donald Trump parteneriatul strategic dintre România şi SUA să continue şi ar fi extraordinar ca el să fie dus la un alt nivel, aşa cum a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu vor participa la ceremonia de învestire a lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al SUA.

Donald Trump va deveni mâine oficial cel de al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, după ce va depune jurământul. Republicanul va prelua mandatul de la democratul Barack Obama, preşedintele SUA în ultimii 8 ani.

Donald Trump va susţine şi un discurs la ceremonia de învestire, la care vor asista şi preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul României Sorin Grindeanu.

 

Sursa: Cancan