Liviu Dragnea a reacţionat după ce Klaus Iohannis a decis convocarea CSAT pentru marţea vitoare. Preşedintele PSD susţine că Iohannis ”a convocat ”cu celeritate” CSAT abia marţea viitoare”.

Liviu Dragnea a postat pe Facebook poziţia sa faţă de decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a convoca CSAT-ul marţea viitoare.

”Preşedintele Iohannis a ales, din nou, amânarea aplicării Programului votat de români. De data aceasta a convocat ”cu celeritate” CSAT abia marţi.


Devine deja un obicei de a amâna măsurile care sunt bune pentru români. La fel a procedat şi în cazul Legii privind eliminarea celor #102taxe nefiscale. La fel, în cazul măririlor cu 15% a veniturilor celor din Sănătate şi Educaţie, când ”Guvernul lui” a contestat legea la CCR. La fel, atunci când a desemnat premierul.
Preşedintele nu înţelege că s-a terminat campania electorală, că alegerile au fost câştigate de altcineva şi că acest joc al întârzierilor îi ţine pe români departe de un trai mai bun! Îi reamintesc faptul că Bugetul de stat este făcut de Guvern şi votat de Parlament. Dacă un aviz CSAT ar putea să blocheze bugetul, atunci nu ar mai avea sens să facem alegeri”,
a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

 

Sursa: Cancan