Lidia Vadim, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, îşi pregăteşte intrarea în politică chiar în partidul fondat de tatăl ei. Lidia va candida pentru un post de deputat, la alegerile din 11 decembrie.

Fiica lui Vadim a anunţat că va candida la alegerile parlamentare pentru un post de deputat „Am decis să candidez pentru Camera Deputaţilor pentru că am convingerea, pe de o parte, că PRM are resursele necesare pentru a accede în Parlament şi, pe de alta parte, pentru a transmite un mesaj clar tinerilor că este timpul să se implice în politică, pentru că nimeni alţii nu vor reprezenta interesele lor mai bine ca ei”, a spus Lidia Vadim Tudor.

Pe 20 septembrie, fiica fondatorului PRM s-a înscris în partid, iar sarcina ei este gestionarea relaţiilor cu presa. “Este o onoare şi o provocare pentru mine să vin în partidul fondat în urmă cu un sfert de secol de către tatăl meu şi am convingerea că prezenţa mea în marea echipă PRM va reprezenta renaşterea acestui partid. Îmi doresc foarte mult să contribui la promovarea PRM, să reprezint cu mândrie numele tatălui meu mai departe şi să aduc partidului acel suflu de care acum are nevoie”, spunea atunci Lidia Vadim Tudor.

 

Sursa: Cancan