Recent am descoperit site-ul Inspectorul Vacanta care doreste sa ajute turistii romani sa se orienteze atunci cand vor sa calatoreasca. Fiecare poate contribui, experientele altora va pot ajuta sa faceti alegerea corecta.

Acesta pune la dispozitie unitati de cazare din toata tara, iar romanii pot trimite recenzii pozitive sau negative despre locatia pe care au vizitat-o, si nu in ultimul rand, ofera posibilitatea adaugarii unei unitati, in caz ca aceasta nu exista pe site.

Dorim sa ajutam la promovarea acestui site, este o idee foarte buna si poate pe viitor chiar se va schimba ceva in turismul romanesc.
Trebuie sa fim si noi ca toti ceilalti, sa nu mai fim nevoiti sa calatorim in tari straine, obligati de serviciile de proasta calitate de care beneficiem in Romania.

Daca dvs. ati calatorit anul acesta, fie la munte, fie la mare, nu ezitati sa cautati proprietatea unde ati fost cazati si sa va descrieti experienta pe acest site.

Speram ca postarile de pe acest site sa ajunga la urechea hotelierului care va fi nevoit sa faca demersurile necesare, pentru a beneficia in continuare de clienteala.