Un bărbat din SUA este model de fitness și se antrenează în fiecare zi, deși organismul său a funcționat, până în urmă cu doar câteva zile, cu o inimă artificială, pe care o ținea într-un rucsac.

Andrew Jones suferea de o boală teribilă și a fost transportat la spital pentru un transplant. El a fost diagnosticat în 2012 cu cardiomiopatie, o boală ereditară care scade eficiența inimii de a pompa sânge. Pentru majoritatea covârșitoare a oamenilor, această boală este mortală, însă viața lui Jones a luat o cu totul altă întorsătură.

Acesta a suferit o operație, iar organismul său a funcționat cu ajutorul unui stimulator cardiac și al unei inimi artificiale pe care o purta într-un rucsac, conform Daily Mail.

„Sunt cel mai arătos zombie”

Inima artificială i-a permis să meargă zilnic la sala de fitness.

„Mi-a plăcut mereu să mă antrenez și să rămân în formă, însă nu am fost niciodată cu adevărat recunoscător pentru ce aveam. Acum, îmi închei mereu antrenamentul în lacrimi, deoarece sunt încă în viață și mă simt minunat”, spunea Andrew Jones.

culturist2-info3d-blog culturist3-info3d-blog

”Sunt cel mai arătos zombie pe care-l vei vedea vreodată”, declara acesta, făcând referire la faptul că pulsul nu i se simte.”N-a venit totul de-odată. Am făcut pași de bebeluși”, a mărturisit Jones.

După ce a fost diagnosticat cu teribila boală, el a așteptat un donator de inimă, astfel încât să nu mai fie dependent de o inimă artificială. Se pare că l-a găsit, deoarece Andrew Jones a postat pe pagina sa oficială de Facebook, la 23 septembrie, o fotografie cu el în haine de spital și cu un text scurt, dar cuprinzător: „Transplantul a fost un succes! Tuburile ies, iar eu stau în picioare! Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru uluitor!”.

 
 
Sursa: Fanatik