Emanuel, băieţelul în vârstă de şase ani care şi-a salvat cele două surori din flăcările care le-au distrus locuinţa, are un nou motiv să zâmbească.

La câteva ore după ce Gigi Becali a anunţat că va plăti pentru o nouă casă, o fundaţie a sărit în ajutorul băiatului şi a anunţat că îl va ajuta

Ajunul zilei de Moş Nicolae a venit cu o nenorocire pentru familia micuţului Emanuel, cel care la doar şase anişori, şi-a salvat cele două surori din flăcările care le-au distrus locuinţa. Băieţelul a dat dovadă de un curaj incredibil atunci când a realizat că flăcările se extind. Emanuel, Ioana (1 an şi 3 luni) şi Amalia (3 luni) locuiau în comuna Vutcani, împreună cu bunicii lor, în timp ce părinţii sunt plecaţi în străinătate, să muncească pentru un viitor mai bun. ”Am luat-o pe Amalia în braţe şi pe Ioana de mână şi am ieşit uşor afară. Nu mi-a fost frică”, a povestit băieţelul după ce au scăpat din urgia flăcărilor.

Gigi Becali, dar şi o fundaţie, s-au oferit să-l ajute pe Emanuel
Gigi Becali, dar şi o fundaţie, s-au oferit să-l ajute pe Emanuel

 

Cazul tragic al micuţului erou, care a rămas chiar în ajun de Moş Nicolae fără un acoperiş deasupra capului, l-a impresionat chiar şi pe Gigi Becali, cel care nu ezită vreodată să ajute în astfel de tragedii. Latifundiarul din Pipera a declarat că va cumpăra o locuinţă nouă pentru familia năpăstuită. „Mâine îi cumpărăm o casă. Voi o căutaţi, iar eu o plătesc. Gata, s-a rezolvat”, declara Gigi Becali.

 

Sursa: Cancan