Latifundiarul Gigi Becali, unul dintre oamenii interesaţi de legea graţierii, dat fiind faptul că a fost în închisoare, a făcut declaraţii sincere la TV.

Gigi Becali vrea ca legea graţierii să fie aprobată dacă îi vizează pe toţi deţinuţii, nu doar pe politicieni. Latifundiarul a făcut mărturisiri şocante despre viaţa după gratii.

”Societatea românească s-a divizat în două din cauza politicienilor. Dacă numai ei ies cu abuz în serviciu creează sentimentul urii. Nu se poate ca într-o ţară creştină puşcăriaşii să stea pe nivelul al 3-lea al unui pat supraetajat. Dacă eu mâncam mâncarea de acolo muream. Noi îi exterminăm, în loc să îi reeducăm. Să dea legea graţierii, dar să beneficieze toată lumea nu doar ei. Nu cred că aş fi mers la protest dacă aş fi fost Iohannis, el totuşi îşi face datoria lui. Acum e jocul lui de politician. Am încercat şi eu, am muşcat dintr-o bucată de salam şi am aruncat-o din gură. Mâncarea e expirată cred, salamul e băgat în apă. Un bărbat care stă ani de zile fără femeia lui, ăla nu mai e bărbat, e animal”, a declarat Becali.

 

Sursa: Cancan