Incep pregătirile pentru campania electorală din acest an si au scos la suprafata un nou record pentru Romania. Incepand de azi, Teleormanul jupânului Liviu Dragnea are în sfârşit un motiv in plus de mândrie. În comuna Necşeşti, cea mai saracă comună din tara noastra, a fost localizat cel mai in varsta om din lume. În timp ce consultau listele electorale pentru a stabili numărul mult râvnitelor pungi electorale, autorităţile locale l-au descoperit pe cel mai longeviv alegător din lume.
Numele lui Nelu Votangiu, bătrânul s-ar fi născut în com. Necşeşti, în toamna anului 1622. În ciuda faptului că nimeni nu îl cunoaşte şi nu l-ar fi văzut vreodată, existenţa bătrânului este confirmată de prezenţa constantă pe numele său de pe listele electorale. Insa mai mult, se pare că omul este un adevărat maestru în arta urnelor electorale. Insa nu s-ar fi prezentat niciodată la vreo secţie de vot, acesta a reuşit să voteze de ficare dată cu PSD.
„Ne este cunoscut faptul că în Teleorman se află cea mai îmbătrânită populaţie, nu numai din Romania, cat si din toata lumea. Asa dovedesc listele electorale pline de oameni cu vârste de peste 200 de ani. Chiar dacă mulţi au plecat în lumea de dincolo, nu înseamnă că aceştia nu mai au dreptul să îşi aleagă conducătorii. Asta înseamnă discriminare şi la noi în comună nu se pune problema de aşa ceva”, a declarat primarul, în timp ce încărca câteva pungi roşii cu alimente într-o autoutilitară.