Un băiat a publicat pe contul său de Facebook o scrisoare dramatică pentru cel care i-a ucis mama. Femeia, în vârstă de 60 de ani a fost lovită de o maşină, a cărui şofer a fugit de la locul accidentului, dar din păcate, aceasta nu a supravieţuit.

Fiul ei îi scrie un mesaj emoţionat celui care i-a ucis mama, sperând  ca identitea ucigaşului să fie dezvăluită

Femeia pe care ai lovit-o în dimineaţa zilei de 24 august, în jurul pieţei Bobocica, a fost mama mea. A fost pentru că nu mai este. Graba ta, lipsa de respect şi fuga de la locul accidentului a ucis-o, provocându-i leziuni incompatibile cu viaţa.

 

Ţin să te anunţ că este doar o chestiune de timp până se află cine eşti, după care vei avea destul timp să retrăieşti momentul impactului. Îţi doresc să nu ştii cum se simte să cauţi într-un spital mama şi să afli fix în momentul când dai de doctorul ei, că a murit, şi să o recunoşti după intubare şi deconectare de la aparate.

Vlaicu Mihaela este femeiacare a fost ucisă zilele trecute de un şofer care, ulterior, a încercat să-şi vândă maşina pe OLX.
Vlaicu Mihaela este femeiacare a fost ucisă zilele trecute de un şofer care, ulterior, a încercat să-şi vândă maşina pe OLX.

 

Te rog distribuie/share. Mama nu se va mai întoarce, dar criminalul trebuie să se întoarcă, preferabil într-un mod fără să mai facă victime. Prieteni, căscaţi de 3-5 ori ochii pe trecerile de pietoni şi urmăriţi viteza fiecărui autovehicul în sensul vostru.
RIP Vlaicu Mihaela
” a scris pe Facebook fiul femeii călcate de cel care a fugit şi a vrut să vândă maşina pe un site online de vânzări.

 

Sursa: Cancan