Vila este pozitionata in nordul statiunii Eforie Nord, langa Complexul Steaua de Mare, intr-un cartier linistit de vile. Stabilimentul se afla la o distanta de 200 m de plaja amenajata cu tot ce trebuie (sezlonguri, piscina, terasa, braserie, etc). La aprox. 500 m in nord exista si o portiune de plaja neamenajata, pentru iubitorii de peisaje marine salbatice sau de snorkeling.

Capacitate: Parter + 2 Etaje. La fiecare etaj exista cate 1 apartament cu 4 camere, suprafata 120 mp/apartament. Dotarile apartamentului: 3 dormitoare + 1 living cu terasa, 2 grupuri sanitare, Tv color/cablu, internet prin cablu si wireless, aer conditionat, centrala termica, bucatarie complet utilata (aragaz, frigider, filtru cafea, cuptor cu microunde, vesela, etc, ).

Exista in apropiere si 2 baze de tratament fizio-balnear (cca. 200 m), unde se poate face tratatment balneo- climateric in regim ambulatoriu. Vila este situata la aprox. 1 km de terminalul de ferry-boat Constanta Sud – Agigea. Apartamentele se pot inchiria si pe perioade mai mari de timp.