Situata pe Valea Oltului in statiunea turistica de interes national Calimanesti – Caciulata pe drumul european E 81 Rm.Valcea – Sibiu.
Vila a fost complet renovata in anii 2004 – 2006 are 30 de locuri de cazare la standardul de trei stele, toate camerele sunt dotate cu bai proprii, frigider, Tv , cablu RDS, internet WI-FI gratis.

Structura de cazare este urmatoarea:
-3 camere single,1 cameratwin, 7 camere cu pat matrimonial,1 camera cu trei paturi de o persoana, 2 camere cu patru locuri (pat matrimonial + doua paturi de o persoana)
Ca oaspete al vilei Themis va veti bucura de liniste si relaxare datorita decorului,atmosferei si dotarilor oferite: bucataria unde va puteti prepara singuri mancarea, salon pentru servirea mesei, terasa si gratar in aer liber(foisor), bar, sala de conferinte (45 locuri) sala de fitness, masa de ping pong, loc amenajat de joaca pentru copii, parcare gratuita in curte.
Vila se poate inchiria in totalitate la preturi negociabile, pentru orice gen de intalnire, team building, cursuri specializate, intalniri de afaceri, intlniri de familie, grupuri de elevi si studenti, etc.

Nu primim animale de companie.
Check – in incepand cu ora 14, Check- out pana in ora 12.
Pentru achitarea avansului folositi urmatoarele date:
SC themis SRL
RO18679355
iban RO64RNCB 0134 0505 2735 0001 BCR