Vila Straja din Straja, judetul Hunedoara, se afla la o altitudine de 1400 de metri in inima muntilor Valcan, intr-o zona linistita, la 150 de metri de partia Sf. Gheorghe si partia Sub Telescaun, aceasta oferindu-va o panorama magnifica a culmilor muntoase din imprejurimi.

Vila Straja a fost deschisa in 2011, aceasta avand parcare proprie cu 30 de locuri, reprezentand locul perfect unde armonia dintre eleganta si rafinament se imbina cu atmosfera calda si placuta pe care fiecare dintre noi ne-o dorim, aceasta oferind confortul necesar unui sejur de neuitat la munte.

Vila Straja ofera urmatoarele servicii: masa biliard, inchirieri ATV-uri, masa ping-pong, mini-bar, uscatoare de par in toate camerele, transport gratuit la partia Constantinescu, parcare cu 30 de locuri si garaje cu 6 locuri, camera speciala pentru echipament de schi, spalatorie, sala de conferinte.

Deasemenea, Vila Straja dispune si de restaurant, acesta avand capacitate de 100 de locuri, punand la dispozitie un sortiment bogat si diversificat de preparate culinare si bauturi rafinate.Pe langa restaurant, Vila Straja dispune si de o terasa cu 40 de locuri pentru a putea admira din plin panorama oferita de altitudinea muntilor pe care se afla aceasta.

Vila Straja – pentru o vacanta de neuitat.