Vila MDM este situata in Straja, judetul Hunedoara si se bucura de o pozitionare inedita, la 100 m de telecabina, 50 m de Partia Constantinescu si 50 m de Platoul Soarelui.
Locatia a fost inaugurata in anul 2010 si pune la dispozitia clientilor un ambient modern in care acestia sa petreca momente de vis alaturi de cei dragi.

Vila MDM are o capacitate de 10 camere dispuse pe doua etaje + mansarda.
Camerele sunt de 2 locuri (3,4,7,8), de 3 locuri (2,6), de 4 locuri (1,5).
Toate acestea dispun de mobilier modern, bai proprii, TV/cablu, internet wireless, incalzire centrala pentru ca turistii ce aleg locatia noastra sa regaseasca relaxarea si confortul propriului camin.
Cele doua camere aflate la mansarda ( 9 si 10) dispun de aceleasi dotari ca si celelalte, cu specificatia ca au o singura baie comuna.

Restaurantul din incinta vilei sta la dispozitia tuturor clientilor, iar personalul specializat se va ocupa sa pregateasca cele mai bune preparate traditionale care va vor incanta papilele gustative.
De asemenea, Vila MDM va pune la dispozitie o curte interioara unde va puteti bucura in liniste de un gratar alaturi de prieteni, iar in ceea ce priveste siguranta automobilelor dumneavoastra, va punem la dispozitie 4 locuri de parcare proprii, pentru ca vacanta petrecuta la noi sa fie placuta si din acest punct de vedere.