Vila Mara este amplasata in Mamaia nord la o distanta de 800 m fata de Marea Neagra si dispune de 3 camere, 3 bai, 3 balcoane, vedere la mare, living, bucatarie, terasa, foisor, gratar, aer conditionat pe fiecare nivel. Parterul are living, baie cu dus, bucatarie, terasa. Etajul 1 incadreaza 2 dormitoare baie cu cada mare pe hol, 2 balcoane, M – dormitor, baie, balcon cu vedere la mare.

Unitatea este asezata la iesire din statiunea Mamaia la 7 minute de mers pe jos pana la plaja Marii Negre si 5 minute de mers cu masina pana in statiunea Mamaia. Va ofera 3 camere cu paturi duble de dimensiuni 1,60/2,00 M, un living de 41 mp dotat cu o canapea, doua fotolii si o bucatarie echipata complet, capacitatea maxima poate incadra 6 persoane.

Suprafata locuibila 124 mp, dotata cu tv led in fiecare camera, aparat de cafea, internet, terasa cu scaune si mese, foisor, gratar, piscina pentru copii maxim 4 ani, loc de joaca, scaun bebe, parcare in curte, loc de luat masa retras si o, curte de 210 mp. Casa va ofera confort, intimitate, locul perfect pentru familii cu copii, cazare la ore flexibile pe termen scurt sau lung. Check in intre orele 14:00-15:00. Check Out între orele 11:00-12:00.

Nu avem caine dupa cum se vede in poze. Va asteptam!