Componentă a Complexului Turistic “CASA LEUL”, Villa LEUL este situată într-o zonă împadurită, la numai 125 metri de centrul stațiunii și 250 metri față de plaja Jupiter.

Numai aici vă puteți simți în același timp atât la munte, cât și la Marea Neagră…

Vila asigură prin modul în care este organizată tot confortul pentru odihna și relaxarea dumneavoastră. Pentru cei care apreciază marea, cele 9 (nouă) camere spațioase, din care 4 camere duble matrimoniale situate la parter și 5 camere duble matrimoniale situate la etajul I, cochete, mobilate modern, asigură un maxim de confort pentru pretențioși.

Preluând reputația dobândită în timp de Complexul Turistic “CASA LEUL”, Villa oferă servicii de calitate, camerele fiind dotate cu sistem cartelă pentru activarea instalației electrice, TV – LCD, frigider, aer condiționat, mobilier modern și eficient. Fiecare cameră dispune de un balcon cu uscător de rufe.

La intrarea în vilă, vă întâmpină recepția, care se întinde pe o suprafață de 40m2, foarte răcoroasă, amenajată cu canapele pentru relaxare si TV. La etajul I al vilei se află o bucătărie utilată, oricând la dispoziția turistilor.

În fața vilei veți găsi foișoare și spațiu amenajat pentru barbeque. Pentru siguranță, mașinile turiștilor pot fi parcate în spațiul amenajat pe latura de nord, la umbra pomilor din fața vilei.