Vila La Mosu este situata in statiunea Straja si beneficiaza de o pozitionare perfecta, in punctul de intoarcere al telegondolei langa parcarea centrala a statiunii, la doar 50 m de teleschiul nr.3.

Unitatea dispune de un numar de 66 de locuri de cazare, distribuite in 25 de camere cu 2 si 3 paturi, dintre care 14 sunt ideale pentru familii cu copii. Camerele sunt dotate la standarde inalte, fiecare dintre acestea fiind prevazute cu baie proprie, TV/cablu, internet wireless, astfel ca turistii care ne viziteaza vor regasi aici confortul si caldura propriului camin.

Restaurantul La Mosu reprezinta locul perfect in care puteti degusta preparate delicioase din bucataria traditionala, preparate de un personal specializat, aflat mereu la dispozitia dumneavoastra. Acesta are o capacitate de 60 de persoane si este dotat cu o bucatarie mare, ceea ce fac posibile organizarile de evenimente speciale: nunti, botezuri, petreceri.

Barul La Mosu va pune la dispozitie cel mai bun vin fiert si cele mai delicioase bauturi pe care le puteti savura in liniste in acest coltisor de relaxare.