Vila Focus este situata in centrul Complexului Turistic Borsa, la doar 50 m de partia de schi, fiind amplasata chiar in inima naturii, intr-o oaza de liniste.

Vila Focus este o cladire noua, construita intr-un stil ce se potriveste perfect cu peisajul, impletind stilul traditional cuu cel modern si dispune de o capacitate de cazare de 22 de locuri. Camerele sunt complet amenajate, cu bai proprii, TV si internet wireless, astfel ca dumneavoastra veti regasi aici confortul de acasa.

Tot la Vila Focus va puteti delecta cu cele mai delicioase preparate in restaurantul din incinta unitatii (cu o capacitate de 32 de persoane) , sau puteti petrece clipe de relaxare la barul de zi. Iar pentru ca sejurul sa fie complet, ca punem la dispozitie un foisor cu gratar, unde puteti petrece seri minunate in compania celor dragi. De asemenea, personalul nostru va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru vizitarea zonei, iar in sezonul de iarna oferim plimbari cu skijetul, pentru a putea adevaratele frumuseti ale zonei.