Bucura-te de o mini vacanta la Baile Herculane, orasul bailor termale si al rasfatului simturilor! Situat la 200m de centrul nou al statiunii Baile Herculane (zona U.G.S.R), pe partea dreapta a sensului de mers in amonte, vila Floare de Colt este un popas primitor ce ofera liniste si relaxare turistilor.

Avand o capacitate de 20 de camere de tip Double, dintre care 16 pot fi rezervate si in regim de Twins, un restaurant ce pune la dispozitie 40 de locuri, terasa cu piscina in sezon, sauna uscata finlandeza, 10 locuri de parcare in apropierea vilei. Confortul dvs mai este completat de frumusetea si magia zonei, panorama superba a muntiilor, serviciile medicale de fizioterapie si wellness pe care vi le punem la dispozitie, precum si activitatiile extra outdoor cu care va provocam sa faceti miscare.

Camerele din incinta vilei Floare de Colt au fost echipate si mobilate pentru a va face sederea placuta si comfortabila. Va punem la dispozitie baie cu cabina de dus in fiecare camera, prosoape, TV, uscator de par (la cerere de la receptie), minibar, balcoane proprii pentru 12 camere (2 camere sunt de tip Bungalow), Wi-Fi in fiecare camera si in toate zonele comune (restaurant, spa, sauna, terase, etc.). Pe timpul iernii, caldura necesara creari unei atmosfere placute in interiorul vilei este asigurata de centrala termica proprie, dar si de buna noastra dispozitie. Scapati de agitatia de orasele aglomerate, pentru un cadru de munte, un moment de relaxare, un rasfat pentru trup si suflet, chiar in inima statiunii Baile Herculane va asteapta vila Floare de Colt.