Vila Eduard este amplasata la 10 minute de mare (de mers pe jos), aproape de centrul statiunii Eforie Nord, intr-o zona linistita. La cateva minute de mers aveti toate autoservirile din statiune.
Vila este constituita din doua corpuri. Etajul este un apartament foarte generos cu doua dormitoare, doua bai, o bucatarie complet utilata ce poate fi folosita la pregatirea micului dejun si a mancarii bebelusilor si un living spatios. Etajul detine doua terase, ambele cu vedere la piscina.

Corpul al doilea este constituit dintr-un apartament cu doua camere, doua bai, un living si o bucatarie. , toate la dispozitia dumneavoastra. In curte se afla un corp de casa separat ce cuprinde o camera cu baie, televizor si frigider. In fata are o mica terasa dotata cu masa si scaune. Toate camerele vilei au televizoare LCD. Pensiunea va pune la dispozitie acces gratuit la internet Wireless.

Toti turistii nostri au acces la piscina dintre cele doua corpuri, la sezlonguri, la terase, la foisorul din curte si la gratar. Curtea are si cu un dus, special gandit pentru a fi utilizat inaintea intrarii in piscina. Curtea indeamna la reverie si relaxare prin frumusetea trandafirilor si a florilor de sezon. Rezervarea este valabila, numai in momentul achitarii unui avans, reprezentind contravaloarea unei nopti de cazare (informatiile despre numarul de cont le veti primi de la persoana de contact), avansul trebuie depus in 48h. Cele doua apartamente sunt dotate cu aer conditionat doar contra cost. Bucatariile sunt folosite doar pentru prepararea micului dejun si a mancarii infantilor.

Vila Eduard va ofera tot confortul unui sejur de neuitat celor ce ne aleg!