Vila Doina este situata in statiunea Saturn si este locul ideal pentru un concediu de familie. Vila este asezata la 500 m de plaja (7-10 minute mers lejer), intr-o zona linistita, are o gradina mare in care se afla un foisor cu 4 mese mari cu banci unde puteti servi masa cu intreaga familie.

In gradina se gaseste un gratar mare unde va puteti pregati o friptura. Va punem la dispozitie mese si scaune ca sa va puteti relaxa in gradina vilei. Pentru copii dispunem de o trambulina mare.

Vila este dotata cu 6 apartamente standard cu 2 camere, 1 apartament cu 1 camera, 1 apartament cu 3 camere si un apartament de lux cu 2 camere (suita).

In apartamentele standard prima camera este dotata cu un pat dublu matrimonial. Cea de a doua camera cu 2 paturi pentru cate o persoana. Fiecare apartament are propria baie cu dus. Apartamentele sunt ideale pentru familii cu doi copii.

In fiecare apartament se afla Tv. In toata vila si in gradina avem Internet Wireless.

In bucatarie regasiti 2 frigidere, pe holuri mai exista cate un frigider.

Structura vila:
– parter: bucatarie complet utilata unde va puteti pregati mesele
– parter: camera nr. 2 cu 2 locuri, baie cu dus, terasa si iesire directa in gradina, aer conditionat
– parter: apartamentul standard numarul 3, nr 4, nr 5, cu o capacitate de 4 locuri fiecare, cu baie proprie. Toate camerele au aer conditionat.
– etajul 1: apartamentul standard nr. 6, nr 7, nr. 8, cu o capacitate de 4 locuri fiecare, cu baie proprie.
– etajul 1: apartamentul nr. 10 cu 2 camere (suita), cu o capacitate de 4 locuri (al 5-lea loc pe canapea de piele extensibila), cu baie proprie.
– etajul 2: apartamentul nr. 9 cu trei camere cu o capacitate de 4 locuri, in plus in salon se afla 2 fotolii de piele, o canapea de piele extensibila unde mai pot dormi 2 persoane (contra cost ), baie cu cada si frigider. Aer conditionat, frigider.

Rezervarile se pot face pe e-mail. Folositi formularul de solicitare cazare prin email.