Vila Cristal este situata in statiunea Baile Felix, la 4-5 min de mers pe jos fata de strandurile International, Padis, Muncel si cam la 10 min de plimbare fata de strandurile Apollo, Felix si President unde se afla o piscina cu program de noapte (bazin mare cu apa termala, jacuzzi, sauna uscata si umeda, masa ping-pong, aparate fitnes).

Vila dispune de 20 spatii de cazare dispuse pe trei nivele. Langa pensiunea noastra se afla o zona minunata pentru relaxare, un parc cu multa verdeata de unde va puteti supraveghea copiii ce se pot juca in locul special amenajat, cu multe aparate de joaca dispuse intr-un spatiu generos si ingrijit. Nu departe de pensiune, pentru cei pasionati de echitatie, se afla un centru unde isi pot pune in practica hobby-ul vizitand imprejurimile. In concluzie, Vila Cristal este locul ideal pentru vacanta Dumneavoastra.

Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, echitatie, sala de fitness, parcare, gradina/curte, biliard, acces la bucatarie, room service, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, loc amenajat de joaca, tichete de vacanta. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.