Vila Blue Lagoon este situata in Eforie Nord, Constanta, pe strada Republicii, Nr. 34, la 2 minute de centrul statiunii si la 10 minute de plaja Debarcader.

Vila Blue Logoon, construita in 2007 cu un design modern, va ofera spre cazare 25 de camere. Vila dispune de parcare proprie, sala de fitness si de terasa, care se foloseste pentru a servii masa, pana la ora 23:00.
Camerele, modern amenajate satisfac si cele mai rafinate gusturi, fiind dotate cu baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat, frigider, televizor, cablu TV, internet wireless, uscator de par si balcon (pentru 17 camere). In camere exista posibilitatea cazarii unei a treia persoane, tariful ramanand acelasi, fara pat suplimentar.
Pentru persoanele care vor sa faca tratament ambulatoriu, este locatia ideala, putandu-va da informatii despre actele necesare pentru fizioterapie, distanta pana la senatoriul Grand fiind de doar 200m.

Vila Blue Lagoon din Eforie Nord ofera cazare si pe timpul iernii. Pentru a putea rezerva o camera trebuie sa achitati un avans reprezentand contravaloarea unei nopti de cazare.