Inaugurata in anul 2003, Vila Angely din Eforie Nord dispune de 70 de locuri de cazare in 27 de camere modern mobilate si utilate.

Vila este locul perfect pentru petrecerea unei vacante linistite, la numai 5-10 minute de plaja din Eforie Nord, la 15 minute de teatrul de vara si in imediata apropiere a clinicilor balneoclimaterice Grand si Steaua de Mare.

Vila Angely va ofera cazare in camere duble, matrimonial, twin, triple si de 4 locuri, 27 de camere in total, repartizate in doua cladiri (corp A, corp B) aflate in aceeasi curte. Toate camerele au baie proprie, aer conditionat, frigider, TV si cablu.

Vila Angely dispune de parcare la frontul stradal, curte, 3 terase, 3 gratare, acces la bucatarie, sala de mese cu capacitate de 30 de persoane si sala de jocuri (biliard, ping-pong, sah, table). In clubul cu o suprafata de aproximativ 100mp se poate amenaja sala de conferinte.

Daca doriti, masa o mai puteti servi si la resturantul Hotelului Angely, Restaurantul Nunta Zamfirei, situat la faleza (aprox. 600 m), incantati de spectacole de muzica si dansuri populare, intr-o ambianta vesela si optimista specifice unei nunti romanesti.

DE ASEMENEA, CONTRA COST PUTETI BENEFICIA DE Plimbari cu barca pe mare, pescuit sporitv, ski nautic si skijet.

Plata se poate face si cu cardul sau cu tichete de vacanta. Rezervarile se pot efectua pe e-mail sau telefonic.

Va asteptam cu drag la VILA ANGELY din Eforie Nord!