Vila Andreea este aproape de Gura Humorului, in centrul cercului de manastiri bucovinene: Manastirea Humor, Manastirea Voronet, Manastirea Moldovitam, Manastirea Putna, Manastirea Sucevita, Manastirea Arbore, Manastirea Bogdana, Manastirea Dragomirna.

La marginea soselei te asteapta un lacas unde Azorica se gudura pe langa tine la intrare si sta de straja sa nu lase grijile de-acasa sa treaca pragul o data cu tine, iar jupaneasa Mihaela te intampina cu veselie si caldura. Fara sa-ti dai seama, uiti de toate si o urmezi in salon sa te rasfete cu bucatele ei specific bucovinene, gatite cu drag dupa retete traditionale, tragi adanc in piept aerul curat de munte si te minunezi de privelistea din jur.

Pensiunea Vila Andreea ofera oaspetilor sai cazare in camera single, duble si triple ce insumeaza o capacitate de pana la 45 de persoane. In curtea pensiunii este amenajat un foisor minunat pentru gratare si relaxare, iar copiii se pot juca pe terenul special amenajat pentru ei. Camera pe care ti-a pregatit-o jupaneasa o sa te incante cu linistea si armonia ei si o sa te surprinda sa gasesti in mijlocul unui tinut atat de incarcat de traditie cele mai moderne conditii: televizor, internet wireless, centrala termica, mobila moderna, cabina de dus si multe altele.

Pensiunea Vila Andreea dispune, de asemenea, de sala de conferinte amenajata modern si cu dotare audio-video corespunzatoare pentru prezentari, sedinte sau team-building-uri.