Amplasate la km 0 al Neptunului, la doar 5-10 min de mers pe jos pana la plaja. Vilele Andrada si Adnana (4 stele) apartin unui complex turistic de 12 vile de vacanta private. Incepand cu anul 2011 sunt accesibile turistilor la cele mai inalte standarde de cazare si confort de pe litoralul romanesc.

Vilele se inchiriaza doar la cheie oferind posibilitatea de cazare a maxim 8 persoane (adulti +copii ).
Pentru mai mult de 8 persoane se percepe un tarif de 10% pe noapte din pretul de cazare pentru fiecare persoana suplimentara (adult & copil).

Vilele ofera turistilor:
– Parter: living dotat cu canapea extensibila si fotolii, tv lcd, aer conditionat, baie cu cabina de dus si feon, bucatarie spatioasa ultra utilata, dotata cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, sandwich maker, filtru de cafea, radio, spatiu pentru a servi micul dejun, pranzul sau cina pentru 8 persoane, iesire pe terasa unde se gaseste gratarul si spatiul racoros ferit de soare, pentru petrecerea timpului intr-un mod relaxant si placut.

– Etaj: dormitorul mic (19 mp ) dotat cu 2 paturi duble la vila Andrada si un pat matrimonial la vila Adnana, sifonier, tv lcd, aer conditionat, balcon, baie cu cabina de dus si feon, si dormitorul mare (24 mp ) dotat cu 2 paturi duble mari(la ambele vile), sifonier, tv lcd, aer conditionat, baie cu cabina de dus si feon.

Atat locatia ( 130 mp utili pentru fiecare vila, curte interioara 1800 mp )cat si vilele sunt deosebite si ofera cele mai bune premize pentru petrecerea vacantei sau a sejurului dvs. La Neptun, intr-un mod unic si intim pe litoralul romanesc. Clientii nostrii mai gasesc in aceasta vila la cheie din inima statiunii Neptun si jocuri de societate precum remi, table, carti de joc, minge de fotbal. La cerere si contracost se va pune la dispozitia turistilor masina de spalat rufe .Acces parcare privata gratuit pentru un autoturism pentru fiecare vila .
Coordonate GPS : Latitudine 43.8655760 , Longitudine 28.5969025

Vilele ofera deasemenea un design special, o atmosfera interioara luxurianta, mobilier si dotari premium de cea mai buna calitate, camerista, internet.